Udemøbler med vandafvisende hynder

Brafabs udendørsmøbler er designet til at modstå vores nordiske klima, som hurtigt veksler mellem strålende sol og pludselig regn. Alle vores produkter kan selvfølgelig tåle at stå udenfor, og for at du ikke skal bære hynderne på frem og tilbage, når der kommer en skylle, har vi tilføjet ekstra en funktion til nogle af vores stoffer og hynder.

Ved hver en lille detalje træffer vi hos Brafab valg, der gør vores møbler modstandsdygtige over for slid fra vejret. Det er afgørende for, at et udendørsmøbel holder.
Til de fleste af vores møbler med hynder bruger vi olefin-stof, som har mange fordele. For eksempel holder det farven godt og falmer ikke så hurtigt i solen, som andre stoffer gør. Det er meget slidstærkt og samtidig let. Stoffet slipper desuden meget lidt vand igennem – og tørrer hurtigt. Derfor er det som skabt til udendørsmøbler.

Nogle gange er det berettiget at have endnu bedre beskyttelse mod regn og fugt, for eksempel når det drejer sig om større polstrede møbler. I flere af vores møbelserier har vi derfor tilføjet ekstra forstærkninger, der gør, at hynderne kan stå udenfor, når der er kommer en regnbyge. Så får du tid til andre ting.

Tip!
Uanset hvad du vælger, er det godt at beskytte hynderne, når de ikke er i brug. Brafab har mange stilfulde og praktiske hyndeboks, og til mange møbelgrupper fås der også figursyede betræk.

1. Liner – stof der holder vand ude

Når det kommer til vandafvisende stof, handler det om at holde vandet ude så meget som muligt. Her bliver indersiden ikke våd. Olefin-stoffet, der bruges i mange af vores møbler
har gode egenskaber til at holde vandet væk, men i nogle tilfælde kan yderligere forstærkning være hensigtsmæssig. Vi bruger så en såkaldt liner på indersiden af stoffet for yderligere at holde vandet ude. Den liner, vi bruger, er gennemsigtig og blød, hvilket gør, at du ikke mærker nogen forskel på ydersiden i forhold til et stof uden liner. Et stof skabt til udendørsmøbler simpelthen!

Kollektioner med vandafvisende stof:
Lyra, Naos, Blixt, Kotte sittsäck, Stettler, Samvaro og Ninja, Lerberget, Callisto, Skalfort, Populär

Møbler med vandafvisende stof:

2. Hynder med skum til al slags vejr

Når vi siger hynder med skum til al slags vejr, mener vi hynder, der kan tåle en regnbyge og derefter kan tørre. Det er således en hynde, der slipper vand igennem og har en eller anden form for åbning, der gør, at indersiden bliver ventileret og tørrer, når solen kigger frem igen. Husk, at hynderne tørrer hurtigere, hvis du sætter dem op, så eventuelt vand lettere løber ud.

Kollektioner med hynder i skum til al slags vejr:
Battleford, Weldon, Kotte sittpuff, Norrsken og Pollux, Gusty

Møbler med hynder i skum til al slags vejr: