En sofa, flere stilarter

Holdbarhed handler ikke kun om materiale og fremstilling – køber du møbler, du virkelig er glad for, så holder de længe. Er du tilmed kreativ, kan du nemt lade den samme sofa være base for forskellige indretningsstile. På den måde passer dine møbler godt, selvom du får lyst til at ændre noget.

Brafabs sofa Samvaro er både en moderne og klassisk sofa. De runde og bløde former skaber en behagelig og indbydende følelse, hvor detaljerne er i fokus. Armlænene er let afrundede for øget komfort, og hynderne i olefinstof har en vandafvisende overflade. Serien indeholder også stole og borde. 

Valg af sofa behøver ikke være afgørende for den stil, du vælger til din udeplads. Sammen med stylisten Elin Odnegård har vi testet, hvordan Brafabs loungesæt Samvaro nemt kan passe ind i en både minimalistisk, kreativ eller bohemestil. Hvilken stil passer bedst til dig?

Minimalistisk

En minimalistisk stil er enkel og lader objektet tale for sig selv. På den måde fremhæves objektets kvalitet. Det er vigtigt, hvordan materialerne mødes, såsom hårdt aluminium og bløde tekstiler i sofaen Samvaro. Selv omgivelserne skiller sig tydeligt ud i samspil med

indretningen.

Kreativ

Den kreative stil er mere eksperimentel og afspejler personens livsstil og interesser. Den viser, hvad personerne, som bor her, godt kan lide at lave, om det er at skate, lytte til musik eller læse indretningsmagasiner. Den kreative tør blande farver, former og mønstre på uventede måder og er på den måde fri i sit udtryk.

Boheme

Afslapning og harmoni er nøgleord for bohemestilen, som bygger på en ’brug, hvad du har’-mentalitet. Følelsen går i den romantiske retning med bløde tekstiler og varmt lys, som giver en hyggelig stemning. Små borde, kurve med puder og tæpper, der overlapper hinanden skaber en fleksibel udeplads, som har plads til både få og mange, alt efter behov. Krukker og planter kan bruges som opdeling, og en parasol beskytter mod solen samtidig med, at den rammer ind og skaber en følelse af overdækning.