Holma

Prisbilligt udekøkken.

Holma er lavet i sortlaseret fyrretræ, hvor de synlige knaster skaber et dekorativt look og løfter designet. Samtlige materialer er nøje udvalgte, lige fra den slidstærke laminatbordplade til beslag og skruer i galvaniseret stål. Her mødes det industrielle udtryk og de elegante detaljer i en harmonisk kombination med et tydeligt nordisk touch. 

Bellac

Kombinerbart køkken med luksuriøs granitbordplade.

Bellac i lakeret aluminium med bordplade af granit giver dig uanede muligheder for at bygge dit udekøkken præcis, som du vil have det. Med de separate bord-, vask-, og hjørnedele kan du skabe et køkken, som passer præcis til dine behov. Takket være de justerbare fødder står køkkenet stabilt, selvom overfladen er ujævn. Fås i hvid eller sort.

Coldstream

Rustfrit i lækkert design
Coldstream er udekøkkenet for dig, som godt kan lide et stramt, minimalistisk design. Det flytbare køkken i sort aluminium med rustfri top, vask og vandhane, kommer til at opfylde alle dine forventninger. Desuden får du en god arbejdsplads til alle dine råvarer og store hjul for enkel flytning. Bag skydelågerne er der praktisk opbevaringsplads, og stangen på siden gør det nemt at holde styr på grillredskaberne. 

Figalia

Drømmekøkken i varm teaktræ

Er du på udkig efter et flytbart udekøkken i smukt teaktræ med bordplade af slidstærkt stenmateriale? Så skal du vælge Figalia, som tilbyder netop det samt en god arbejdsplads, vask og vandhane i rustfrit stål og store hjul, som gør køkkenet nemt at flytte. Bag de elegante rillede skydelåger skjuler sig praktisk opbevaring, og stænger til dine grillredskaber er smart placeret på siderne.