Tilbehør, der skaber en hyggelig stemning

 

Planter, pyntepuder, lanterner og plaider – det er ofte de små detaljer, der gør et udemiljø fuldendt og hjemligt. Uanset stil og behov har vi et bredt udvalg af tilbehør, som sætter prikken over i'et på dit uderum!

Skab hygge med tekstiler

Det bedste trick til at skabe hygge i dit uderum er at indrette med tekstiler. Det er kun fantasien, der sætter grænser! Pift loungemøblerne op med vores puder, øg stolekomforten med behagelige hynder, og læg nogle tæpper ud for at forlænge sommeraftenerne. Glem heller ikke at forkæle altan- eller flisegulvet. Vores slidstærke tæpper af det syntetiske materiale polypropylen har en hyggelig bomuldsfølelse – behageligt for fødderne og smukt for øjnene!

Skab indendørsstemning udenfor

Uanset om det handler om æstetik eller beskyttelse, har vi flere muligheder til dig, som gerne vil have tag over hovedet i haven. Med en pavillon eller pergola kan du skabe et hyggeligt lille rum i din have, som forgylder både hverdag og fest. Vores parasoller giver dig desuden dejlig skygge en varm sommerdag!

Lys op

Lad ikke mørkets frembrud forhindre dig i at udnytte dit udemiljø. Forlæng aftenerne med udendørs lyskæder og levende lys, som kaster et varmt skær over uderummet! Vi har flere lanterner i forskellige materialer og farver, som skaber den rette stemning.