Lounge / Low dining / Dining

Terrassen er virkelig blevet en forlængelse af hjemmet. Når vi foretager os stadigt mere udendørs, kan det være godt at tænke en ekstra gang på udendørs møbelhøjde, og hvordan lige præcis du har til hensigt at bruge dine møbler. Altsammen for at optimere brugen.

Det behøver ikke at være svært. Et godt udendørs møbel kan bruges til meget. I Brafabs møbler sidder du altid godt – næsten uanset hvad du foretager dig. Men når vi skaber vores serier, starter vi normalt ud fra tre forskellige anvendelser: lounge, low dining och dining. Det er ofte sædehøjden og bordhøjden, der muliggør forskellige anvendelser. Og jo mere du ved og har prøvesiddet, jo lettere bliver det at vælge det rigtige til netop din udeplads.

Lounge

Her taler vi afslapning. Lounge er de grupper, hvor du nemt kan falde i søvn, fordi siddekomforten er så afslappende. Det drejer sig som regel om lavere modeller, og det er ikke ualmindeligt med en vis dybde i sæderne. Læs en bog, drik noget godt, og stil derefter fra dig på et bord, der er op til omkring 50 centimeter højt, for den sammenhængende loungefølelse.

Lounge udemøbler

SG-01-Samvaro-3H2-antracit

13 928 DKK

Temporary out of stock

Vis

Low dining

Et koncept, der ret godt kan oversættes til det herlige svenske ord "fika", eller kaffepause. Her sidder du afslappet og komfortabelt, men lidt højere end i de laveste lounge grupper. Det er ideelt til bare en kaffepause eller lettere måltider. Bordene til Low dining har ofte højder mellem 60 og 68 centimeter. Disse møbler er ofte et godt valg til altaner eller uderum, hvor møblerne får mange forskellige anvendelser.

Low dining udemøbler

Dining

Her kan du sidde bekvemt både til hverdagsmåltider og fest, ved bordhøjder fra omkring 70 centimeter og opefter. Stolene kan have lidt mere lige rygge – men mange har justerbar ryg, der giver dem mulighed for at blive endnu mere afslappende, når det kræves. Kombiner selv, eller vælg en serie, der indeholder både spisestole og spisebord i samme stil.

Dining udemøbler

MG4-Delia-2651-21-Nimes-3100-21

Ikke på lager

Vis