Lad dig inspirere af Brafabs kataloger

I de senere år er vores udendørsmiljøer blevet stadig vigtigere for os. Det, der før bare var en simpel terrasse, er i dag blevet en ekstra stue, som vi nyder, så snart vejret tillader det. Aspekter som komfort og æstetik er blevet mindst lige så vigtige, når vi vælger udendørsmøbler, som når vi indretter indendørs. Det hilser vi velkommen hos Brafab og ønsker at dele vores passion og ekspertise omkring muligheder for at tilbringe tid udenfor - hvilket vi håber at gøre med vores magasin Brafab Thinking Outside og vores katalog Brafab Kollektion 2023.
 
Hvis du vil have "rigtige" eksempler at gennemse, besøg en af vores forhandlere eller send en e-mail til thinkingoutside@brafab.se med angivelse af, om du ønsker et katalog eller et blad (eller begge dele), og hvorhen vi vil sende det. 

Katalog Kollektion 2023

Nedenfor finder du den digitale version af vores katalog Brafab Kollektion 2023. VI er stolte af vores sortiment og viser alle vores kollektioner i kataloget, men ikke alle produkter. Ved hver kollektion er der en QR-kode, som du kan klikke på for at få mere information og se alle produkterne i kollektionen.

 

Magasin Thinking Outside

Nedenfor finder du den digitale version af vores magasin Brafab Thinking Outside. Gennemse, læs og bliv inspireret af forskellige artikler og tips til at gøre dit udendørs miljø så behageligt som muligt.