Et bord tre stile

Langsigtet og bæredygtigt design til din udendørs indretning kræver tidløse udendørsmøbler af høj kvalitet. De møbler, der bliver vores yndlingsmøbler, er ofte dem, der er kan tilpasse sig og passer til flere forskellige indretninger. Se for eksempel Brafabs bord Nimes, der nemt passer ind i mange forskellige miljøer og tåler vores nordiske klima. Stylisterne fra Studio In viser, hvordan du kan bruge Nimes som base og skabe en moderne, naturlig eller sofistikeret atmosfære på din terrasse.

Moderne

"Farve er yderst relevant for dette års sæson, og grøn er en farve, vi ser rigtig meget af. De stole, vi har valgt til denne stil, har et legende udtryk uden at de bliver barnlige. Se efter møbler med afrundede former og gerne i materialer som aluminium eller plast. I dekorationerne er det også farverne der gør sig gældende, tag fat i den samme farve som på stolene for et nutidigt udtryk. Også her føles bløde og organiske former bedst til stilen."

Naturligt

"For at skabe en naturlig stil vælger vi her stole i kunstrattan. De giver spiseområdet et varmt og hyggeligt udtryk, også selvom bordet Nimes kan opleves som ret hårdt i både materiale og den sorte farve. For en gennemført stil: Fortsæt også med at anvende naturlige materialer til dine dekorationer og bryd stilen med klart glas og hvide tekstiler for at give friskhed."

Sofistikeret

"For at skabe den sofistikerede stil, vælger vi solide materialer og møbler med en høj grad af kvalitet og design. Arbejd med dæmpede farver både på møbler og i detaljen. Vi har valgt at kombinere rustrøde detaljer på stolene med ensartede beige dekorationer på bordet. Formen er vigtig for denne stil, så lad graden af design være ret høj i hele spiseområdet.”