Brafab Thinking Outside

At være udenfor er virkelig at være indenfor, det står klart i 2022. Er der noget dejligere end at sidde ude med vennerne en lun sommeraften, eller alene med en bog – også et stykke ind i efteråret? Vores udendørsmiljøer bliver stadig vigtigere for os, og grænsen mellem inde og ude er udvisket. Det, der før var en simpel terrasse, bliver nu en ekstra stue, hvor vi både slapper af, laver mad og hygger os.

Det kan vi hos Brafab gøre ved at skabe udendørsmiljøer, man trives i, både om sommeren og i årets lidt koldere måneder. Vi vil gerne dele ud af vores viden og vores engagement og udgiver derfor magasinet Brafab Thinking Outside. Her får du masser af idéer og inspiration til farve, form og funktion, men også solide råd til, hvordan du bedst passer på dine udemøbler, hvad der er godt at tænke på inden køb af ny en loungegruppe eller et spisebord, og hvordan du bedst indretter og møblerer din terrasse, så den opfylder dine behov på bedste vis.
Lad dit hjem vokse udad, med plads til både afslapning og socialt samvær! Vi hjælper dig med at finde det rigtige.

Herunder finder du Brafab Thinking Outside digitalt – og i fysisk form fås den hos vores forhandlere. Hvis du ønsker det, sender vi dig gerne en kopi, send en e-mail med navn og postadresse til os på: thinkingoutside@brafab.se