Møblerne

Brafab tilbyder en bred vifte af bæredygtigt producerede udendørsmøbler, der holder over tid. Vi tror på, at møbler af god kvalitet med lang levetid betaler sig for både vores kunder og vores miljø.

Kvalitet er en nøglefaktor for at reducere forbruget og klimaaftrykket fra møbelproduktion. Ved at opfylde det moderne menneskes behov for fleksibilitet, design, komfort og kvalitet er vores møbler elsket af deres ejere i lang tid. Det giver både tilfredse kunder og bidrager til en reduceret købs- og udsmidningsadfærd.

 

Innovation og kreativitet går hånd i hånd

Vi arbejder konstant på produktudvikling for at producere nye innovationer, materialer og produkter. I den allerførste fase, når et produkt udvikles, styrer kreativitet og design, men fremstillingsidéerne kommer tidligt ind i billedet. Vores produktudviklingsteam er placeret på hovedkontoret i Sverige, og vi har også ansat kvalitetschefer på stedet for at sikre, at vores produktion i Asien følger vores retningslinjer.  

 

Følelse og kvalitetstænkning i hele processen

Når vi lancerer et produkt, er det gennemtænkt, både ud fra et bæredygtigheds- og brugerperspektiv. Vi ønsker, at vores møbler skal bruges år efter år, og så skal de både være funktionelle og fungerende. En af de   hemmeligheder, der gør vores møbler til en favorit gennem generationer, er, at vi aldrig slækker på omtanken omkring proportioner for både siddedele og ryg- og armlæn. Når vi skaber nye møbler, laver vi altid vores eget twist på de aktuelle trends, så vores fornemmelse og kvalitetstænkning er med i hele processen.

 

Reservedele forlænger levetiden

Vores ambition er, at du skal være tilfreds og kunne have glæde af dine udendørsmøbler fra Brafab i lang tid, og skulle det være nødvendigt, kan det føles trygt at vide, at vi leverer reservedele til de fleste af vores møbler. På den måde forlænger vi vores produkters levetid, og bidrager til et reduceret forbrug over tid. I vores netbutik kan du købe alle vores tilgængelige reservedele online med hjemmelevering.