Mennesker

Vi leder altid efter nye måder at gøre udendørslivet lidt bedre, lidt mere bæredygtigt, for lidt flere mennesker.

Uanset hvor eller hvordan du bor, skal vores sortiment passe til dine forhold og behov. Vi vil gøre det muligt for flere at tilbringe deres bedste stunder udendørs og dermed bidrage til øget livskvalitet og sundhed. Det gør vi ved at tilbyde udendørsmøbler til alle situationer og gøre det nemmere at skabe samlingssteder i et udendørsmiljø, hvor familie og venner, unge som gamle, kan slappe af, hygge sig, grine og skabe minder sammen.  

 

Mangfoldighed og ligestilling

Brafabs virksomhedskultur er baseret på tillid og respekt for hinandens forskelligheder og viden. Vi arbejder for ligestilling og mangfoldighed på alle niveauer i organisationen lige fra bestyrelse og koncernledelse til medarbejdere. Vi har højt til loftet og tror på innovation gennem en mangfoldighed af perspektiver, erfaringer, kulturer, køn og holdninger. Ved rekruttering forsøger vi altid at sammensætte det bedste og mest dedikerede team. Vi tager afstand fra alle former for diskrimination, og mener, at forskellighed beriger.

Leverandørernes ansvar

Vi bestræber os på, at alle vores udendørsmøbler skal produceres på en socialt bæredygtig måde, og vi stiller krav til vores leverandører gennem vores adfærdskodeks. Udover det, som vi regulerer i vores adfærdskodeks, arbejder vi også for at forbedre arbejds- og levevilkår for alle mennesker i forsyningskæden. Dette er en udfordring, da det er et komplekst spørgsmål og angår forskellige lande langt fra hinanden. 

Bæredygtighed på lokalt niveau

Hos Brafab er vi involveret i det lokale foreningsliv, og vi har hovedsageligt fokus på at støtte børn og unges aktiviteter. Børn og unge er vores fremtid, og derfor føles det oplagt, at vi skal støtte op om eksempelvis lokale idræts- og teaterforeninger.

Sund arbejdsplads

Vi ønsker at bidrage til øget sundhed blandt Brafabs medarbejdere. Vi opfordrer alle medarbejdere til at leve et sundt liv, blandt andet ved at tilbyde sundhedsydelse. Med gode arbejdsforhold skaber vi et bæredygtigt arbejdsklima med lavt sygefravær.