Købsvilkår

1. Generelt
Disse vilkår og betingelser ("Vilkårene") gælder for alle ordrer købt fra Bra Fritidsprodukter Aktiebolag (BRAFAB) ("Brafab") via brafab.se ("Onlinebutikken").

Køb foretaget via Onlinebutikken anses kun for accepteret af Brafab, hvis du som kunde er over 18 år.

Bestillinger foretages på dansk, og leveringer foretages kun inden for Danmark.

Købsaftalen ("Salgsaftale") anses for indgået, når du bekræfter ordren via "checkout" i Onlinebutikken og modtager en ordrebekræftelse via e-mail, der angiver den estimerede leveringsdato. Bemærk, at Bratab tager forbehold for at den angivne leveringsdato kan ændres.

Ved at indgå en Salgsaftale accepterer du at være bundet af Vilkårene. Du accepterer også, at Brafab og forhandleren (som defineret nedenfor) behandler dine personlige data i overensstemmelse med Brafabs privatlivspolitik.

Brafab ejer alle rettigheder til Onlinebutikken. Det er ikke tilladt at kopiere billeder, tekster eller andet indhold uden Brafabs skriftlige samtykke.

 

2. Overførsel af salgskontrakter
Brafab har til hensigt at overføre den Salgsaftale, du har indgået gennem din ordre i Onlinebutikken, til en autoriseret Brafab-forhandler, der er en uafhængig juridisk enhed (en "Forhandler").

Ved at acceptere vilkårene accepterer du, at alle Brafabs rettigheder og forpligtelser i henhold til salgsaftalen med dig som kunde kan overføres af Brafab til en Forhandler. En sådan overførsel anses for at have fundet sted automatisk straks, når du har modtaget en bekræftelse via e-mail af navnet på den relevante Forhandler og derved overtager alle Brafabs forpligtelser. Du bør derfor kontakte Forhandleren direkte med spørgsmål, klager eller når fortrydelsesretten udøves.

 

3. Leveringsmuligheder
Ved bestilling kan du vælge afhentning hos Forhandler. Der er ingen forsendelsesomkostninger, og du er ansvarlig for at hente bestilte varer i henhold til ordrebekræftelse, som du modtog via e-mail fra den valgte Forhandler. Du kan også vælge levering, når du bestiller. I det tilfælde vil omkostninger og vilkår blive oplyst i forbindelse med, at du vælger det konkrete alternativ.

Forsendelsen vist i Onlinebutikken henviser til levering til kantsten. Hvis ejendommen er beliggende på et sted, der får transportomkostningerne til at afvige fra det normale, så vil eventuelle ekstra gebyrer for udførelse af transporten blive pålagt køberen.

Hvis kunden ikke er hjemme for at modtage de købte varer på leveringstidspunktet, opkræves kunden det ekstra forsendelsesgebyr.

 

4. Betaling
Priserne vist i Onlinebutikken er gældende for den aktuelle Salgsaftale. Priserne inkluderer moms.

Betaling sker via Klarna Finance.

 

5. Fortrydelsesret
I henhold til Lov 2013-12-17 nr. 1457 om forbrugeraftaler har du ret til at annullere dit køb ved at underrette Forhandleren senest fjorten (14) dage fra den dato, hvor du eller en specificeret person modtog varen.

Meddelelsen skal indeholde oplysninger om dit navn, adresse, ordrenummer og andre relevante oplysninger. Du kan også vælge at udøve din fortrydelsesret ved at indsende en udfyldt fortrydelsesretsformular til Forhandleren.

Du betaler for eventuelle forsendelsesomkostninger forbundet med returneringen af ​​varerne. Varen skal returneres inden for fjorten (14) dage fra den dato, hvor du har meddelt Forhandleren, at du ønsker at udøve din fortrydelsesret. Produktet skal returneres i original tilstand og i originalemballage eller tilsvarende emballage samt med alt tilbehør (f.eks. Brugsanvisning og løse dele). Ved returnering skal varerne ikke samles. Varen skal returneres til Forhandlerne.

Refusion af en returneret vare skal primært ske i overensstemmelse med den samme betalingsmetode som du valgte på købstidspunktet og senest fjorten (14) dage fra den dato, hvor Forhandleren har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at udøve din fortrydelsesret. Forhandleren er ikke forpligtet til at refundere noget, før Forhandleren har modtaget varen fra dig.

Forhandleren refunderer et beløb svarende til det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger. Hvis den returnerede vare er en del af en ordre, refunderes leveringsomkostningerne ikke. På tidspunktet for tilbagebetaling har Forhandleren ret til at trække et beløb svarende til afskrivningen af ​​varerne som et resultat af, at du har åbnet og inspiceret produktet i større omfang end nødvendigt for at bestemme produktets egenskaber eller funktion.

 

6. Klager
Klager over defekt produkt skal fremsættes til Forhandleren straks efter at du har modtaget produktet eller når manglen opstår eller opdages. Som forbruger har du ifølge købeloven 24 måneders reklamationsret.

I tilfælde af en klage skal du altid returnere produktet til Forhandleren. Varen skal være behandlet forsvarligt og korrekt vedligeholdt. Det er dit ansvar at undersøge og overholde behovet for produktets vedligeholdelse.

I tilfælde af en klage skal Forhandleren følge reglerne i overensstemmelse med Lovbekendtgørelse 2014-02-17 nr. 140 Købeloven og Lov 2013-12-17 nr. 1457

Såfremt Brafab eller Forhandleren afviser at behandle din reklamation eller afviser reklamationen, og du er uenig i denne beslutning kan du oprette en sag ved Nævneneshus.dk. Klagen sendes til:

 

Nævnenes Hus

Tolboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

7. Ændringer
Brafab og den nuværende Forhandler forbeholder sig ret til at rette eventuelle unøjagtigheder med hensyn til pris og beskrivelse af varer. Såfremt det påvirker dig negativt, har du naturligvis ret til at annullere din købsaftale. Brafab og Forhandler forbeholder sig også retten til at annullere en købsaftale, hvis for eksempel varen er udsolgt eller ikke kan leveres på grund af begivenheder uden for Brafab og Forhandlerens kontrol, såsom force majeure-lignende begivenheder.